Erreplus Impulse Dx Mono Compact

€ 4.725,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

ERREPLUS Impuls DX mono compact short pannel.  Deze Impuls compact heeft een kort kussen en heeft in het voor kussen een schoudervrijheid gevormd welke aanpasbaar is door het onderkussen te verstellen. 

De nieuwste aanwinst in de Erreplus-familie heeft een compleet nieuwe boom met een vlak profiel. Dit model is ontworpen en gemaakt voor moderne paarden met een compacte en goed gespierde vorm en wordt ook aanbevolen voor korte ruggen.
De zachte zitting is ontworpen om maximaal comfort te garanderen en een nauw contactgevoel te geven. Ook is er voor dit specifieke model maar één type zit, waardoor het niet mogelijk is om een ​​open of diepe stoel te bestellen.

Een andere innovatie betreft de flappen: ze zijn volledig gemaakt van dubbel rundsleer en zorgen voor een uitstekend contact en meer zachtheid. Naast de verschillende lengte-opties, is het mogelijk om 3 verschillende uitsteeksels in een enkele flap te hebben; 
- Forward (+ 2cm): om meer vrijheid te garanderen aan de knie- en dijbeensteun
- Standaard: voor een meer verticale houding
- Drawback (-2cm): voor meer steun en kniecontact
De bevestiging van de frontpanelen aan de flappen is met klittenband, dit zorgt voor een correcte hechting tussen de twee componenten en voorkomt de vorming van plooien en rimpels tijdens de verschillende projectieveranderingen.
Er wordt slechts één set rollen meegeleverd: lang en ergonomisch gevormd om tegelijkertijd comfort en ondersteuning te bieden. Bovendien is de bevestiging van de knierollen in klittenband; hierdoor kan de rijder de positie aanpassen aan zijn of haar rijstijl.

De zweetbladen hebben een unieke vorm, totaal anders dan het klassieke model. Aan de voorkant past zijn innovatieve ergonomische vorm perfect bij zowel gespierde rug als uitgesproken schoft, waarbij in één enkel paneel de schoudervrijheid van een SL en de ondersteuning van een traditioneel paneel worden gecombineerd. Dankzij een groter oppervlak op het trapeziusgebied en dunnere randen, beperkt dit paneel de bewegingsvrijheid van de schouders niet en helpt het tegelijkertijd de balans van het zadel. Dankzij panelen met kruisje is het ook mogelijk om extra bevlokking aan te vragen, niet alleen aan de achterkant, maar ook aan de voorkant, in het geval van bijzonder prominente schoft of zichtbare stekels.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198470
Prijs (excl. btw)€ 3.904,96
Prijs (incl. btw)€ 4.725,00
BTW€ 820,04
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk ERREPLUS
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.