Equine America Cortaflex HA Super Fenn Solution

€ 106,50 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Cortaflex HA Super Fenn Solution levert de belangrijke voedingsbouwstenen om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen.
  • Biedt krachtige gewrichtsondersteuning voor prestatie-, race- en wedstrijdpaarden, of oudere paarden met aanzienlijke slijtage, door een unieke combinatie vancollageen, aminozuren, hyaluronzuur en sporenelementen, die de belangrijke voedingsbouwstenen levert om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen.
  • Bevat ookBoswellia en MSMter ondersteuning van gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende paarden
  • Equine America is BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, waardoor Cortaflex HA Super Fenn-oplossing geschikt voor paarden die meedoen onder de FEI-regels en de Rules of Racing door het risico te verminderen dat onze producten verboden stoffen bevatten.
  • Beproefd en getest - met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.

Voor degenen die meedoen onder de Racing Rules: let opdat wanneer het op de aanbevolen niveaus wordt gevoerd,dit product bevat gecontroleerde hoeveelheden MSMdat wordt vermeld als een drempelstof onder de raceregels.Neem voor verder advies contact op met ons technische teaminfo@equine-america.co.uk

De gewrichten van sportpaarden worden blootgesteld aan extreme krachten tijdens zowel training als wedstrijd, en kraakbeen en gewrichtsvloeistof zijn vaak de eerste gebieden die tekenen van slijtage vertonen. Kraakbeen is het sponsachtige, elastische materiaal dat de uiteinden van de botten in een gewricht bedekt, werkt als een belangrijke schokdemper en helpt wrijving te verminderen. Gewrichts- of gewrichtsvloeistof moet dik en stroperig zijn om het gewricht te baden en te smeren, en dient ook als een vitale schokdemper.

Cortaflex® HA Super Fenn Solution biedt voedingsbouwstenen om gespecialiseerde cellen, chondrocyten genaamd, te helpen gezond kraakbeen te behouden, en levert ook hyaluronzuur om gezond gewrichtsvocht te helpen behouden.

Wat zijn de voordelen van Cortaflex® HA Super Fenn-oplossing?
  • Ondersteunend kraakbeen(collageen, MSMenmangaan)
  • Antioxidant verdediging (MSMenkoper)
  • Ondersteuning van gewrichtsvloeistof(hyaluronzuur)
  • Gewrichts- en bindweefselondersteuning (collageen, MSM,mangaanensilicium)
  • Ondersteuning van de ontstekingsremmende processen van het paard (Boswellia enMSM)

Collageen- een belangrijke verbinding die nodig is om de op water gebaseerde matrix of het structurele raamwerk van het kraakbeen te produceren, om het kracht en elasticiteit te geven. We kunnen met trots bevestigen dat we een duurzame en ethische bron van zeecollageen gebruiken.

Hyaluronzuur- een belangrijke glycosaminoglycaan (GAG) die helpt om de viscositeit van de gewrichtsvloeistof op peil te houden, het gewricht te smeren en als schokdemper werkt.

Aminozurenom de bouwstenen te leveren voor de productie van de aminosuikers zoals glucosamine, dat een structurele subeenheid is bij de productie van andere glycosaminoglycanen (GAG's) die zich binden aan de collageenmatrix om sterk en functioneel kraakbeen te helpen behouden.

Belangrijke sporenelementen, waaronder mangaan, silicium en koper, die allemaal een belangrijke rol spelen bij de productie van structurele verbindingen zoals chondroïtine, evenals bij de productie van collageen en hyaluronzuur.

MSM- biedt een natuurlijke, biologisch beschikbare vorm van zwavel, een belangrijk mineraal voor de binding van verbindingen in het kraakbeenraamwerk, om de sterkte te vergroten en ook om een ​​normale ontstekingsreactie te behouden.

Boswellia- om antioxidanten en andere belangrijke fytochemicaliën te leveren om de gezondheid en het comfort van de gewrichten te ondersteunen, evenals de ontstekingsremmende processen van het paard zelf.

Additieven (per kg): Technologische additieven: Monokiezelzuur E551a 1500 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Mangaan (3b504 mangaanchelaat van glycinehydraat) 1660 mg, koper (3b414 koper (II) chelaat van glycinehydraat) 800 mg, vitamine B6 (3a831 pyridoxinehydrochloride) 250 mg. Sensorische additieven: 2b Boswellia 15000 mg, glycine (2b17034) 7000 mg.

Samenstelling: Water, Gist (delen daarvan), Methylsulfonylmethaan (MSM), Collageen (Marine), Hyaluronzuur

Osering:Voor paard van 500 kg; bij hard werken: 30 ml per dag. Voor onderhoud; 15 ml per dag. Maximaal; 30 ml per dag. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)203580
Prijs (excl. btw)€ 97,71
Prijs (incl. btw)€ 106,50
BTW€ 8,79
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk EQUINE AMERICA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.