Crafty Ponies Springparcours Set

€ 39,95 incl. btw

Schrijf een beoordeling

De Crafty Ponies springconcours set is een geweldig alternatief om met je Crafty Pony paardenknuffel te spelen wanneer je niet naar buiten kunt.
Doe een wedstrijd met je familie of vrienden, of gewoon in je eentje! Eerst maak je een springparcours, vervolgens probeer je de baan over te komen. Degene met de minste fouten wint, net als bij een echt concours. Het instructieboekje helpt kinderen om te leren over springconcours.

Kinderen kunnen leren en oefenen met de Springconcours set

Kinderen leren wat de bouwers van de hindernisbaan precies doen en kunnen hun eigen route op het meegeleverde blad neerzetten. Ze kunnen hun eigen hindernissen bouwen van blikken en deze versieren met de kleurrijke wikkel van de set. Het is de bedoeling om 3 palen door de hindernis te steken en de andere 3 palen in het streepjes papier dat meegeleverd wordt. Kinderen kunnen leren hoe ze het juryblad moeten invullen. Al deze activiteiten helpen kinderen hun behendigheid, creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen. 

Inhoud Springconcours set:

De set bevat 6 palen, 3 hindernissen, 3 wikkels, 2 hindernisbaan bouwvellen, 2 score vellen, 1 dobbelsteen, een A5 8 pagina’s ?Nederlandsinstructieboekje. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)184166
Prijs (excl. btw)€ 33,02
Prijs (incl. btw)€ 39,95
BTW€ 6,93
Beschikbaarheid op voorraad
Merk CRAFTY PONIES
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.