CAVALOR DERMA WASH 500ML

€ 19,95 incl. btw

Schrijf een beoordeling

Cavalor derma wash 500ml

De Cavalor Derma Wash is voor de algehele hygiëne van het paard te verbeteren. Het helpt bij de bestrijding van schimmels, virussen en bacteriën. Ook is het zeer geschikt voor het ontsmetten van wondjes. 

Cavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van Chloorhexidine die gebruikt wordt om paarden met een schilverige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Het is ook een zeer geschikte shampoo om paarden mee te wassen wanneer deze nieuw zijn op stal om zo infecties te voorkomen. 

De Derma Wash zijn PH neutraal en verrijkt met Glycerine dit zal ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt en de vacht gaat glanzen. 

Chloorexidine is een uitstekend desinfectie middel en remt de groei van bacteriën en schimmels maar zal de huid niet uitdrogen. 

Gebruiksaanwijzing:

Doe een beetje Cavalor Derma Wash (30ml) in een emmer met lauwwarm water of breng direct met ee spons aan op het hele lichaam of enkel de aangetaste huid. Laat even intrekken en spoel daarna goed met water. 

Om infecties te vermijden kan het een goede gewoonte zijn om maandelijks het paard eens te wassen met Cavalor Derma Wash.

Cavalor Derma Wash is ook uitermate geschikt om uw leder en andere uitrusting zoals dekjes en dekens mee te ontsmetten. Gebruik 30ml Derma Wash in je wasmachine in plaats van wasmiddel om textiel te reinigen.

Gebruik Cavalor Derma wash ook om wondjes en de genitaliën te reinigen. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)190236
Prijs (excl. btw)€ 16,49
Prijs (incl. btw)€ 19,95
BTW€ 3,46
Beschikbaarheid op voorraad
Merk CAVALOR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.