Velen kennen onze naam "Het Gareel" en associëren dat met een ruitersportwinkel. Maar Het Gareel is zoveel meer. En wie werken er mee in de winkel en achter de schermen? Waar staan wij voor als winkel zijnde en wat is ons doel?

winkel-okt-14.jpeg
4.jpeg
1.jpeg

Wij zullen u hieronder in het kort kennis laten maken met Het Gareel.

Het Gareel is een van de grootste ruitersportspecialisten van Nederland met een enorme voorraad en een grote verscheidenheid aan merken. Doordat wij rechtstreeks importeren uit diverse landen en direct bij de bron kopen, leveren wij tegen concurrerende prijzen. Het Gareel heeft bijna alle topmerken in het assortiment, maar ook merken uit het midden-sigment welke kwalitatief zeer goed zijn! Op deze producten zijn ook de normale garantievoorwaarden van toepassing. De hoofdfunctie van Het Gareel is de groothandel. Dit betekend dat wij voornamelijk leveren aan bedrijven, professionele ruiters en stallen. Tevens levert Het Gareel aan vele andere winkels. Daarnaast hebben wij een winkel aan de Huygensweg 32 in Schijndel. Dankzij de groothandel kunnen wij u hier van alle producten voorzien die wij in ons assortiment aanbieden.

De winkel is ruim en overzichtelijk opgesteld en wij beschikken over deskundige medewerkers die u graag van dienst zijn. Service en kwaliteit staan bij Het Gareel hoog in het vaandel. Doordat wij vaak samenwerken met professionele bedrijven en ruiters, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkellingen. Door elke dag in te spelen op de vraag van klanten, hebben wij vaak de nieuwste producten zo snel mogelijk op voorraad.

De basis van Het Gareel is ontstaan bij RUDOLPH VERSTEGEN.

rudolph.jpeg

Rudolph verteld zelf:  Ik mag mij inmiddels wel een van de oude rotten van het vak noemen. Ik ben in 1982 begonnen met Het Gareel met als doel het bezoeken van manegebedrijven en stallen.. Na jaren zelf te hebben gereden en op verschillende stallen gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kocht een kleine vrachtwagen welke ik inrichtte als rijdende winkel. Hiermee bezocht ik stallen, maneges en winkels en werd hun leverancier voor alles voor op of rond de paarden. De vrachtwagen werd in de loop der jaren steeds groter en de voorraad groeide mee. In 1994 verhuisden wij naar ons eerste pand in Schijndel waar wij een showroom en magazijn hadden. Dit werd na enkele jaren weer te klein en verhuisden wij naar onze huidige lokatie. Door al deze jaren niet alleen de leverancier te zijn van ruitersportartikelen maar ook als verkoper en zadelpasser te hebben gewerkt, heb ik wel alle soorten paarden gezien. Deze ervaring van ruim 30 jaar steunt mij elke keer weer als ik een zadel pas op het paard. Deze zadelpas-service heeft zich ondertussen enorm uitgebreid. Momenteel mag ik me gecertificeerd Master Saddle fitter noemen. Hiervoor ben ik in Engeland op examen geweest.

master-saddlers-logo.jpeg

Ik vind het een GEWELDIG vak.

Naast Rudolph staat Audrey Verstegen. Audrey is de rechterhand van Rudolph. Waar Rudolph onderweg de scepter zwaait, regelt Audrey alles in de winkel. Ook Audrey is vanaf het begin betrokken bij Het Gareel en deelt graag haar ervaring met haar klanten.

Naast Audrey en Rudolph werken er nog 5 kundige medewerkers in de winkel.

Kort gezegd, Het Gareel staat voor service en kwaliteit. Ons doel is: de nieuwste producten aanbieden en bestellingen zo snel mogelijk bij u te kunnen leveren. Wij streven ernaar onze kennis, waar mogelijk, bij te schaven zodat wij u ten alle tijden van het beste advies kunnen voorzien. Ondertussen zal de komende tijd ook besteed worden om onze website compleet up to date te maken.

logo_gareel.jpeg