Birth Alarm Lite 2.0

€ 599,00 incl. btw

Schrijf een beoordeling

  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Een voordelige prijs
  • Bevat een slaapstand

Beschrijving

Birth Alarm Lite 2.0: de geboortemelder voor paarden!

Het betaalbare instapmodel die staat voor verbinding en betrouwbaarheid. Makkelijk te installeren en te bevestigen aan zowel de anti-rolsingel als de halster van het paard.

De geboorte van een veulen is een bijzonder moment, waarbij de eigenaar van de drachtige merrie onder alle omstandigheden aanwezig wilt zijn. De geboorte vindt vaak s’ nachts plaats en kan snel verlopen. Daarom wilt u op het juiste moment gewaarschuwd worden!

Tijdens de weeën gaat een merrie volledig op haar flanken liggen. Dat is een typische houding voor het geboorteproces. In die zijdelingse houding kan ze de wee namelijk beter opvangen. De zender registreert het moment waarop het paard in de typische bevallingshouding gaat liggen en geeft na 7,6 seconden alarm. Dit is exact het moment dat Birth Alarm een belangrijke ondersteunende rol speelt. Met een Birth Alarm geboortemelder wordt u tijdig gealarmeerd wanneer het paard de bevalling gaat inzetten. Dit is tenslotte het moment waarbij het paard uw aanwezigheid het meeste kan gebruiken.

De Birth Alarm Lite 2.0 staat bekend om de betaalbare betrouwbaarheid en biedt u de oplossing om ten alle tijden bij de bevalling van de merrie te zijn. Het geboorte meldsysteem bestaat uit twee onderdelen: een zender en ontvanger. De gemakkelijk te installeren zender geeft een signaal aan één of twee verbonden telefoons. Deze zender kan bevestigd worden aan zowel de halster als de singel van de merrie. Ongeveer 15% van de drachtige merries slaapt volledig op hun zij en vormt dus een uitzondering op deze regel. Voor deze merries heeft Birth Alarm Lite 2.0 een speciale functie voorzien die het begin van de bevalling in alle gevallen waarneemt en registreert.

De voordelen van een Birth Alarm Lite 2.0:

Eenvoudige installatie en bediening
Betrouwbaar systeem
Scherpe prijs
Alarmering aan 2 verschillende telefoons
Bevestiging aan zowel halster als anti-rolsingel
Complete set incl. batterijen
Inclusief slaapstand

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)166467
Prijs (excl. btw)€ 495,04
Prijs (incl. btw)€ 599,00
BTW€ 103,96
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.