Acavallo Gel Seatsaver Dri-Lex 10mm


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Acavallo Gel Seatsaver Dri-Lex 10mm

De Acavallo zadelhoes in Dri-Lex en Gel Classic model met een dikte van 10 mm garandeert maximale veiligheid en comfort voor de rijder dankzij het revolutionaire ontwerp dat gebruik maakt van de unieke schokabsorptie-eigenschappen van Acavallo® therapeutische gel.De technische samenstelling van de gel ondersteunt niet alleen de buste van de berijder, maar vermindert ook trauma aan de onderbuik en nek bij plotselinge bewegingen.
De gel is aan de bovenkant bedekt met Dri-Lex Acavallo®, een stof die hydrofobe en hydrofiele vezels combineert in een composietstructuur die uniek is in de sector.De binnenlaag blijft droog, terwijl de buitenlaag fungeert als een micro-reservoir voor zweet en vocht wordt letterlijk verdampt.
Dri-Lex-stoffen zijn ontworpen om het werk dat de natuur normaal doet te verbeteren;in feite is hun functie om snel vocht te verplaatsen om het lichaam droog en comfortabel te houden.
De zadelhoes is voorzien van een elastische band met klittenband die in de lengte langs het onderste deel van het zadel loopt en aan de kussens haakt, zonder de normale zadelsteunen te veranderen.In de twee zijdelen is het zadeldek voorzien van twee riemen met grepen die aan de binnenkant van de zadelkussens haken, zonder hun normale posities te beïnvloeden.Het haaksysteem maakt het dus mogelijk om de oorspronkelijke structuur van het zadel niet te wijzigen, terwijl het tegelijkertijd het typische elegante ontwerp van Acavallo-producten biedt.
Het gebruik van de Acavallo zadelhoes is ook de ideale en voordelige oplossing voor het gebruik van oudere zadels, met weinig gecapitonneerde of dunne zittingen.
Vanwege het fabricageproces van de gel kan het raadzaam zijn om de gel voor het eerste gebruik met warm water te reinigen en ervoor te zorgen dat het zadel goed geolied en niet droog is om kleuroverdracht van de gel te voorkomen.In deze zeldzame gevallen is het voldoende om het zadel grondig te oliën om eventuele sporen binnen een periode van 2 weken te verwijderen. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196759
Merk ACAVALLO
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.